F a m i l j S o m m a r

Vi gjorde en tripp till Varberg

Jag och min syrra tog med våra barn på en trip till Varberg. Det är ju ett älskligt ställe och vi hade många punkter på vår lista. En del, faktiskt nog de flesta, hann vi med. Om än i kortform. Kan ju bli lite så när resesällskapet är 4 barn och alla under 10 år. Men det känns ändå som att Varberg kommer vi behöva återkomma till ganska snart igen. Finns mycket att tycka om där. Både för barn och vuxna.

Vi bodde i en stuga på Hallagårdens stugby. Mycket enkelt, men helt nyproducerade stugor och därför väldigt fräscht. Ligger i Trönninge en liten bit utanför Varberg city så man behöver bil. Men ett bra ställe att utgå ifrån. Billigt som tusan var det också, tror vi betalade 2000 kr för 2 nätter. Och det är ju helt ok för 2 vuxna och 4 barn.

Vi strosade omkring runt fästningen i Varberg, badade i havet, shoppade loss på FGL Store, försökte få barn att samarbeta med varandra, drömde oss bort hos Träslövs Trädgård, packade i takboxen, packade ur takboxen, åt på uteservering mitt under Rix FM festivalen, spelade yatzy, krigade hela tiden med den helt otroligt trotsiga 3-åringen i sällskapet, lekte i den vackra lekparken mitt i city, beundrade det vackra Societetshuset och avslutade hela balunsen med ett besök på det jättebilliga varuhuset i Ullared. Det som var så konstigt var att det som gick allra smidigast var just det sistnämnda.

 

No Comments

    Leave a Reply

    två × 5 =